Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 620 | 621 | (Page 622) | 623 | 624 | .... | 636 | newer

  0 0

  Πάνω από πέντε εκατομμύρια Έλληνες ( άνδρες και γυναίκες) αντιμετωπίζουν...
  σοβαρό πρόβλημα με τις αιμορροΐδες, το οποίο γίνεται επώδυνο και βασανιστικό με το πέρασμα του χρόνου, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα!

  Κι αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι σήμερα η επιστήμη μέσα σε 30 λεπτά δίνει άμεσα, ανώδυνα και αναίμακτα με  τη χρήση υπερήχων οριστική λύση στο πρόβλημα!

  Δυστυχώς,  ακόμη και σήμερα δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τις αιμορροΐδες ταμπού και αποφεύγουν να πάνε στο γιατρό, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιτείνεται κάνοντας την ζωή τους δύσκολη.

  Η νέα μέθοδος αντιμετώπισης των αιμορροΐδων  είναι μία ανώδυνη, αναίμακτη, ελάχιστα τραυματική και χωρίς επιπλοκές θεραπεία , η οποία διαρκεί  μόλις μισή ώρα και δίνει οριστικό τέλος στο επώδυνο πρόβλημα των αιμορροίδων. Μάλιστα την επόμενη ημέρα ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες .

  Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία η αιμορροϊδική νόσος, ταλαιπωρεί το 50-70% του ενήλικου πληθυσμού   και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής και το «ευ ζείν» αυτών που πάσχουν.

   Η νέα ελάχιστα τραυματική χειρουργική θεραπεία  με τεχνολογία υπερήχων ,δίνει σύμφωνα με στοιχεία από Ευρώπη και Αμερική όπου  εφαρμόζεται, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς τις δυνητικές επιπλοκές των άλλων παλαιότερων μεθόδων. Εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Doppler για την ανίχνευση και απολίνωση των αιμορροϊδικών αγγείων με απόλυτη ασφάλεια και μεγάλη ακρίβεια.

   Η  ελάχιστα αυτή τραυματική μέθοδος (μηδαμινή αιμορραγία και τραύμα), δεν απαιτεί εκτομή των παθολογικών ιστών, χαρακτηρίζεται από ταχεία ανάρρωση και ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο. Παράλληλα η διατήρηση του περιπρωκτικού ιστού επιτρέπει τη φυσιολογική μετεγχειρητική λειτουργία του πρωκτού χαρίζοντας συγχρόνως ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

  Η χειρουργική επέμβαση με τη χρήση υπερήχων δεν απαιτεί γενική νάρκωση, ενώ ο ασθενής μπορεί να πάει στο σπίτι του μετά από λίγες  ώρες!

  Η νέα μέθοδος εφαρμόζεται και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μετά από την έγκρισή της από το FDA . Το κόστος της θεραπείας καλύπτεται απ όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

  ΤΙ   ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ – ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

  Όλοι οι άνθρωποι έχουν αιμορροΐδες στην περιοχή του πρωκτού. Είναι αιμοφόρα αγγεία, μικρές φλέβες και αρτηρίες, δηλαδή «σωληνάκια» που μεταφέρουν αίμα στην περιοχή του πρωκτού. Κατά την διάρκεια της αφόδευσης δρουν σαν προστατευτικά μαξιλάρια.

  Επειδή η νόσος αυτή αφορά μία περιοχή του σώματος  την οποία αρκετοί  θεωρούν ταμπού ,για να το συζητήσουν ή και να ζητήσουν , φτάνουν στο γιατρό αργά, με προχωρημένα ενοχλήματα. Τα συμπτώματα που δίνουν οι αιμορροΐδες είναι:

  Πόνος στην περιοχή του πρωκτικού δακτυλίου
  Αιμορραγία
  Έκκριση βλέννης
  Τοπικός ερεθισμός
  Κνησμός
  Ασυμπτωματική ή επώδυνη διόγκωση
  Αίσθημα ατελούς αφόδευσης
  Οι γιατροί θεωρούν ότι πολλές είναι οι αιτίες που ενοχοποιούνται για το πρόβλημα των αιμορροΐδων. Συγκεκριμένα:

  Η δυσκοιλιότητα. Ο «δυτικός» τρόπος ζωής ( άστατος τρόπος διατροφής, κρεατοφαγία, καθιστική ζωή, μειωμένη άσκηση, καθημερινό άγχος, διατροφή  κ,λ,π).
  Η εγκυμοσύνη, η μεγάλη ηλικία, ο έντονος βήχας,  όπως στην βρογχίτιδα των χρόνιων καπνιστών
  Η συχνή άρση βαρέων αντικειμένων σε κάποια επαγγέλματα,
  Η συνήθεια ορισμένων να σπαταλούν πολύ χρόνο στην λεκάνη της τουαλέτας,
  Η κληρονομική προδιάθεση.
  Οι αιμορροΐδες, ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης τους διακρίνονται σε τέσσερα στάδια:

  1ο. Οι αιμορροΐδες  δεν είναι εμφανείς, φαίνονται μόνο με το πρωκτοσκόπιο
  2ο. Προπίπτουν μέσα στον πρωκτό,
  3ο. Εξέρχονται έξω από τον πρωκτό και ανατάσσονται από τον ίδιο τον ασθενή
  4ο. Εξέρχονται και δεν ανατάσσονται εύκολα

  0 0


  Η έντονη επιθυμία εύρεσης εύκολων και γρήγορων μεθόδων για την...
  αποτελεσματική διαχείριση του σωματικού βάρους, έχει οδηγήσει κατά καιρούς στη δημιουργία πολλών μύθων, σχετικά με τρόφιμα ή συστατικά που εμφανίζουν «θαυματουργές» δράσεις.

  Τα τελευταία χρόνια ακούγεται έντονα πως η καθημερινή κατανάλωση νερού με χυμό λεμονιού συνδέεται με πολλαπλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων της λεγόμενης «αποτοξίνωσης», αλλά και της «ενεργοποίησης» του μεταβολισμού, η οποία οδηγεί τελικά σε απώλεια βάρους.

  Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να υποστηρίζουν τους παραπάνω ισχυρισμούς. Καλώς ή κακώς, η κατανάλωση του εν λόγω ροφήματος, το μόνο που έχει να προσφέρει στον οργανισμό είναι ενυδάτωση, η οποία συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του, καθώς και μικρές ποσότητες θρεπτικών συστατικών όπως η βιταμίνη C και το κάλιο. Παράλληλα, μπορεί να διεγείρει την κινητικότητα του εντέρου, γεγονός που ισχύει βέβαια και για άλλα πρωινά ροφήματα, όπως ο καφές ή το τσάι. Ωστόσο, απαιτείται προσοχή σε άτομα με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, καθώς η οξύτητα του λεμονιού μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συμπτώματα.

  Ουσιαστικά, ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε η κατανάλωση νερού με χυμό λεμονιού να βοηθήσει στον καλύτερο έλεγχο του σωματικού βάρους είναι έμμεσος, καθώς είναι πιθανό να προκαλέσει αύξηση του αισθήματος πληρότητας στο στομάχι, με αποτέλεσμα την κατανάλωση μικρότερης ποσότητας τροφής ή να αντικαταστήσει ένα άλλο ρόφημα που ενδεχομένως να περιείχε περισσότερες θερμίδες. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση, δε συνεπάγεται πως θα επιτευχθεί μείωση της ενεργειακής πρόσληψης συνολικά μέσα στην ημέρα.

  Συνεπώς, θυμηθείτε πως δεν υπάρχουν «μαγικά» τρόφιμα που θα σας απαλλάξουν από το υπερβάλλον σωματικό βάρος και στοχεύστε στην υιοθέτηση ενός ισορροπημένου προτύπου διατροφής και άσκησης, που αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη και αποτελεσματική μέθοδο απώλειας βάρους.

  0 0


  Τι να το κάνεις το βουλκανιζατέρ όταν έχεις τέτοιες εμπνεύσεις…  0 0


  Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το διάσημο ζευγάρι...
  στις 29 Απριλίου απέκτησε μια κόρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα την ονομάσουν Amada Lee.

  0 0


  Ο David Hasselhoff έχει μια νέα σχέση...
  στη ζωή του με μια 36χρονη. Ο 63χρονος ηθοποιός που όλοι θαυμάζαμε κάποτε στο "Baywatch"μεγάλωσε αλλά κρατιέται πολύ καλά!  0 0


  Μια πρόσφατη μελέτη που έγινε στο ιατρικό κέντρο του Columbia University, έδειξε...
  ότι ένα 27% των ανθρώπων που έχουν άγχος, κινδυνεύει από καρδιακή προσβολή.Οι ερευνητές εξέτασαν
  έξι προηγούμενες μελέτες που ρωτούσαν τους ανθρώπους, πόσο αγχωμένοι αισθάνονταν και στη συνέχεια παρακολούθησαν τα άτομα αυτά για δεκατέσσερα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων καταγράφονταν οι καρδιακές προσβολές.

  Το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε ότι εκείνοι που δήλωσαν εξαιρετικά αγχωμένοι είχαν 27% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιακή προσβολή.

  Σύμφωνα με την Dailymail, τα αποτελέσματα αυτά ανάγκασαν τους επιστήμονες να κάνουν παραλληλισμό με τις συνέπειες που προκαλεί το κάπνισμα πέντε τσιγάρων την ημέρα. Παράλληλα το στρες είναι ένοχο για την αύξηση της χοληστερόλης, αλλά κ της πίεσης του αίματος, παράγοντες που ευθύνονται για μία ενδεχόμενη καρδιακή προσβολή.

  Τέλος ο παράγοντας του φύλου δεν είναι καθοριστικός άλλα στη περίπτωση της ηλικίας, οι ερευνητές εντόπισαν ότι τα ηλικιωμένα άτομα με αυξημένα επίπεδα άγχους, παρουσιάζουν αυξημένη πίεση που καταλήγει σε έμφραγμα.

  Όσο πιο ήρεμος είναι κάποιος στη ζωή του, έχοντας βρει τρόπους να αποβάλει το άγχος, τόσες λιγότερες πιθανότητες έχει να πάθει καρδιακή προσβολή.

  0 0


  Δείτε πώς εμφανίστηκε η Victoria Beckham...
  σε εκδήλωση φορώντας ρούχα της συλλογής της.  0 0

  Θαυμαστε το kwλaρακι της Δouκισσας Νομικου Δείτε την εδώ

  0 0

  Πονοκέφαλο στους χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε...
  μία φωτογραφία, στην οποία καλούνται να πουν πόσες γάτες διακρίνουν.

  Η φωτογραφία κυκλοφόρησε την Κυριακή στο Reddit και φαίνεται μία γάτα και κάτι που μοιάζει με την σκιά της.

  Τελικά πάνω από 800.000 επισκέπτες προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο.

  Οι περισσότεροι πάντως βλέπουν δύο γάτες, με κάποιους όμως να μην μπορούν να εξηγήσουν γιατί η μαύρη γάτα δεν έχει σκιά.

  0 0


  «Φωτιές» στο Facebook άναψε πρόσφατα ένας πρώην εργαζόμενος της...
  εταιρείας με τις δηλώσεις του, αφού αποκάλυψε ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης συχνά παραλείπει να συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένες πολιτικές ειδήσεις από το «προτεινόμενο» περιεχόμενο που εμφανίζεται στη σελίδα, αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο αναφορές της ιστοσελίδας Gizmodo.

  Συγκεκριμένα, ένας πρώην δημοσιογράφος που εργαζόταν στο Facebook -το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί- δήλωσε στο Gizmodo ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «παραλείπουν εσκεμμένα και συστηματικά να ανεβάζουν ειδήσεις που ενδιαφέρουν αναγνώστες του συντηρητικού κόμματος», σύμφωνα με το Gizmodo, ενώ προσθέτουν άλλες ειδησεογραφικές ιστορίες στα «προτεινόμενα».

  Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο Ρόιτερς ότι υπάρχουν «αυστηρές κατευθυντήριες οδηγίες» προκειμένου να επικρατεί ουδετερότητα στο θέμα των ειδήσεων και τόνισε ότι στις οδηγίες αυτές δεν αναφέρεται πουθενά η απαγόρευση συγκεκριμένων ειδησεογραφικών άρθρων. Ωστόσο, το Ρόιτερς δεν πήρε ευθείες απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το αν οι εργαζόμενοι «καθοδηγούνται» ώστε να παραλείπουν ειδήσεις που αφορούν στους Συντηρητικούς.

  «Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές δεν επιτρέπουν την παράλειψη πολιτικών αντιλήψεων. Ούτε επιτρέπουν την ιεράρχηση μιας άποψης αντί μίας άλλης, ή μιας είδησης αντί μίας άλλης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Facebook στο Gizmodo.

  Όπως ήταν επόμενο, οι αναφορές αυτές προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι και σχολιαστές έσπευσαν να επικρίνουν το Facebook για μεροληψία.

  Από την άλλη, η ομάδα Conservative Political Action Conference (CPAC), που φέρεται πως έχει αποκλειστεί από τη λίστα των «προτεινόμενων» ειδήσεων του Facebook, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

  0 0


  Ο πανικός, το έντονο δηλαδή άγχος... που εισβάλλει ξαφνικά και κλιμακώνεται πολύ γρήγορα, συνοδεύεται
  από μια πληθώρα συμπτωμάτων τόσο σωματικών όσο και ψυχολογικών που συνιστούν τη λεγόμενη κρίση πανικού.

  Από τον Ψυχίατρο Πέτρο Σκαπινάκη, Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  Τι είναι η κρίση Πανικού;

  Συνηθισμένα σωματικά συμπτώματα αποτελούν τα εξής:

  1. Δύσπνοια (σα να μην φτάνει ο αέρας για αναπνοή, που οδηγεί σε γρήγορη και επιπόλαιη αναπνοή)
  2. Ταχυκαρδία και αίσθημα παλμών (καταλαβαίνει δηλαδή κανείς και αισθάνεται την καρδιά του να χτυπά)
  3. Ζάλη
  4. Αίσθημα αστάθειας και έλλειψης ισορροπίας
  5. Αίσθημα βάρους στο στέρνο (σα να τον πλακώνει κάτι)
  6. Μούδιασμα και μυρμηκιάσεις σε όλο το σώμα
  7. Εξάψεις και ιδρώτες στα άκρα
  8. Ναυτία και ανακατωσούρα στο στομάχι
  9. Μυϊκή τάση και σφίξιμο
  10. Τάση λιποθυμίας

  Συνηθισμένα ψυχολογικά συμπτώματα είναι τα εξής:

  1. Αδυναμία προσοχής και συγκέντρωσης
  2. Φόβος ότι μπορεί να πάθει κάτι σημαντικό η υγεία του (π.χ. έμφραγμα, εγκεφαλικό κ.λ.π.)
  3. Φόβος ότι το άτομο θα χάσει τον έλεγχο
  4. Φόβος ότι μπορεί να ‘τρελαθεί’

  Κάθε άτομο που παρουσιάζει κρίση πανικού έχει συνήθως κάποιον συνδυασμό από τα παραπάνω συμπτώματα, τα οποία κλιμακώνονται πολύ γρήγορα . Το άτομο που κάνει μια κρίση πανικού επειδή βιώνει την κατάστασή του ως εξαιρετικά επείγουσα μπορεί να τρέξει έντρομο στα επείγοντα ενός νοσοκομείου σίγουρο ότι μια ανεπανόρθωτη βλάβη συμβαίνει στην υγεία του με τραγικές συνέπειες. Ένας γιατρός ωστόσο δεν χρειάζεται παρά λίγα λεπτά συνήθως για να καταλάβει την φύση του προβλήματος και την απουσία οποιουδήποτε κινδύνου για την σωματική ακεραιότητα του πάσχοντα. Επίσης, τις περισσότερες φορές μέχρι να φτάσει κανείς στα επείγοντα ήδη τα συμπτώματα έχουν αρχίσει να περνάνε και μόνο ο φόβος μπορεί να έχει παραμείνει ή η απορία για το τι τα προκάλεσε.

  Πότε οι κρίσεις πανικού γίνονται πρόβλημα;

  Ένα άτομο που θα πάθει μια κρίση πανικού στην ζωή του (κι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και στο 5% του πληθυσμού) τις περισσότερες φορές δεν θα αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Σε μερικούς όμως ανθρώπους η δυσάρεστη αυτή εμπειρία μπορεί να επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά και έτσι να προκαλέσει ένα πρόβλημα που πολλές φορές το ονομάζουμε διαταραχή πανικού (για να το διαχωρίσουμε από τις μεμονωμένες κρίσεις).

  Σε διάφορες εργασίες έχει βρεθεί ότι διαταραχή πανικού μπορεί να παρουσιάζει το 1%-1.5% του πληθυσμού και είναι πιό συχνή στις γυναίκες. Το πρόβλημα αρχίζει συνήθως σε νεαρή ηλικία (μεταξύ 20-30 ετών).

  Πώς είναι να ζει κανείς με διαταραχή πανικού;

  ‘Αν δεν το’χεις νιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ξαφνικά, εκεί που όλα πήγαιναν καλά και νόμιζες ότι επιτέλους το άγριο θηρίο που είχες μέσα σου αποφάσισε να φύγει, εκείνο λες και είχε στήσει αυτί και ήθελε να σε διαψεύσει προκαλεί την γνωστή σου πλέον τρικυμία. Τι κι αν εσύ αποφάσισες να βγείς λίγο έξω να φας σε μια ταβέρνα σαν όλους τους άλλους ανθρώπους, το σώμα σου φαίνεται να μην σε υπακούει πλέον. Το κεφάλι σου πάει να σπάσει, η ζάλη σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ένα βήμα πρίν την λιποθυμία, η καρδιά χτυπάει τόσο δυνατά σα να θέλει να βγεί από το στέρνο όπου είναι φυλακισμένη. Και σα να μην φτάνουν αυτά να’σου πάλι αυτή η εικόνα με τον εαυτό σου πεσμένο κάτω και από πάνω διάφορους περίεργους να μονολογούν, «μα καλά τόσο αδύναμος χαρακτήρας με την πρώτη δυσκολία να τα χάνει και να πέφτει κάτω,ούτε τα μικρά παιδιά δεν κάνουν έτσι». Τι σου απομένει τότε; Με την τελευταία στάλα λογικής σου, πριν δηλαδή τρελαθείς ολοκληρωτικά, κάνεις το μόνο πράγμα που έχεις βρεί να λειτουργεί, καλύτερο και από τα καλύτερα αγχολυτικά: το σκάς και ησυχάζεις. Υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σου άλλωστε;’

  0 0


  Εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησε...
  μια έρευνα σχετικά με τους καλικάντζαρους στη πόλη των Τρικάλων.
  Εντοπίστηκαν τις νυχτερινές ώρες οι παρακάτω φιγούρες πάνω σε στέγες κτηρίων.


  0 0

  Απ’ ό,τι φαίνεται, οι “έξυπνοι” φακοί επαφής απασχολούν...
  όλες τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, καθώς μετά τις Google και Samsung έρχεται η σειρά της Sony να πατεντάρει τη δική της ιδέα. Η πατέντα “ξεθάφτηκε” από την ιστοσελίδα Sony Alpha Rumors και περιγράφει φακούς επαφής που έχουν τη δυνατότητα λήψης φωτογραφίας με το κλείσιμο του ματιού.  

  Επιπλέον, η πατέντα κάνει λόγο για αποθήκευση της φωτογραφίας, ασύρματη επικοινωνία των φακών με εξωτερική συσκευή (smartphone/υπολογιστή/tablet) και δυνατότητα ρύθμισης του zoom, της αυτόματης εστίασης και του διαφράγματος για όσο το δυνατόν καθαρότερες λήψεις, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα με το techgear.gr, είναι η ενσωμάτωση οθόνης μέσα στους φακούς για να βλέπει ο χρήστης τις φωτογραφίες που τραβά με τα μάτια του. 

   Η Sony περιγράφει και τη δυνατότητα απενεργοποίησης των “έξυπνων” λειτουργιών των φακών επαφής κρατώντας παρατεταμένα κλειστό το βλέφαρο, κάτι που θα γίνεται αντιληπτό από τον αντίστοιχο πιεζοηλεκτρικό αισθητήρα του φακού.   Ακούγεται πολύ εντυπωσιακό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται απλά για μια κατοχυρωμένη πατέντα και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα οδηγήσει σε κάποιο τελικό προϊόν. Παρόλα αυτά, είναι ενδιαφέρον να μαθαίνουμε τις σκέψεις και τις έρευνες που διεξάγονται τη σημερινή εποχή. 

  0 0


  O Justin Bieber δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να συζητηθεί και είπε να πάει μια βόλτα στο πάρκο...
  ξυπόλυτος! Όπως θα δείτε και στην εικόνα, ο διάσημος τραγουδιστής κυκλοφορεί χωρίς παπούτσια.


  0 0


  Ο Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και στενούς του συνεργάτες του πως ο ίδιος πιστεύει ότι η...
  Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ άλλαξε μορφή κατά τον χαιρετισμό τους, ως μια επίδειξη δύναμης και μια προειδοποίηση να μην κάνει ‘’παλληκαριές’’ με την κυρίαρχη γραμμή αίματος των ερπετοειδών illuminati.

  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και συνεργάτες του πως Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ δεν είναι ανθρώπινο ον, αλλά είναι ένα ‘’ερπετό που αλλάζει μορφή μεταξύ της ανθρώπινης και της ερπετικής μορφής’’ και σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρόεδρο, υπήρξε μάρτυρας της αλλαγής μπροστά στα μάτια του, κατά τη γνώμη του δε, αυτό ήταν ως προειδοποίηση προς αυτόν προσωπικά.

  Ο Πούτιν συναντήθηκε με την Βασίλισσα το 2014, κατά την 70η επέτειο της συμμαχικής απόβασης (D Day) στην Νορμανδία. Επικρίθηκε ευρέως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για το ότι δεν βοήθησε την μονάρχη στις σκάλες, κρατώντας αποστάσεις από αυτήν γενικώς. Έχει τώρα αποκαλυφθεί ότι ο Πούτιν έμεινε όσο πιο μακριά γινόταν από την Βασίλισσα, διότι την είχε δει να αλλάζει μορφή λίγες στιγμές νωρίτερα.


  ‘’Η Βασίλισσα έχει ένα μακρύ ερπετικό πρόσωπο, σχεδόν σαν ράμφος, με αρρωστημένο γκρι χρώμα’’
  Άλλαξε, μεταξύ αυτής της μορφής και της ανθρώπινης κατάστασης της ‘’τρεις ή τέσσερις φορές’’, ενώ χαιρετούσε τον Πούτιν. Την είδε επίσης να αλλάζει μορφή αργότερα, καθώς εβοηθείτο από τον Barack Obama και τον Κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας Jerry Mateparae, να καθίσει στην θέση της για την λήψη φωτογραφίας με τους ηγέτες του κόσμου.

  ‘’Τα χέρια της μετατράπηκαν σε ερπετικά χέρια, καθώς την βοήθησαν μέχρι τις σκάλες. Όταν χαμογέλασε τα δόντια της άλλαξαν σε αιχμηρά δόντια ερπετού και γυάλιζαν’’.

  Ο Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και στενούς του συνεργάτες ότι ο ίδιος θεωρεί πως η βασίλισσα άλλαξε μορφή ενώ τον χαιρετούσε ως μια επίδειξη δύναμης και μια προειδοποίηση για να μην μπερδεύεται με την κυρίαρχη ερπετική γραμμή των illuminati της στην οποία είναι υψηλή ιέρεια.…

  Kκαι το σήμα της Alfa Romeo αν δεν το έχετε προσέξει..Η πρώτη προσωπική εμπειρία του Πούτιν με ερπετικούς Illuminati, συμφωνεί με τις δικές μου έρευνες και πληροφορίες από δεύτερο χέρι. Έχω αφιερώσει τα τελευταία πέντε χρόνια στην έρευνα για αυτές τις φευγαλέες, τυραννικές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο μας, ταξίδεψα σε πάνω από 80 χώρες, και ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει το πόσοι άνθρωποι από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μου έχουν πει ιστορίες πως έχουν δει ‘’ανθρώπους’’ που φευγαλέα αλλάζουν μορφή σε ερπετοειδή μπροστά στα μάτια τους.


  Τα ίδια μου έχουν πει, από παρουσιαστές ειδήσεων στην Καλιφόρνια, βοσκοί στην Αιθιοπία, έως και ιθαγενείς της Αυστραλίας, για να αναφέρω μόνο μερικά. Ένας Δανός οδηγός ταξί μου περιέγραψε πως καθώς οδηγούσε στο παρελθόν περνώντας κοντά από μια ομάδα VIP κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Κοπεγχάγη το 2014 είδε μερικά από τα πρόσωπά τους να μετατρέπονται σε ερπετό και μερικά από τα χέρια και τα πόδια τους να γίνονται ερπετικά.

  Στο Περού ένα σεβαστό μέντιουμ μου είπε ότι βλέπει ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία, όπως τον Ομπάμα, τον Ντέιβιντ Κάμερον και την Χίλαρι Κλίντον, να μετατρέπονται σε ερπετά, όποτε βλέπει διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια.

  Η άρχουσα τάξη του Κόσμου έχει τον τυραννικό έλεγχο των ΜΜΕ, καθώς και της τροφής μας, του νερού, και της παροχής του αέρα, ενεργά δε αποχαυνώνουν τις μάζες. Τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους, αρχαία και σύγχρονα, είναι τεράστια και συνεχίζουν να αυξάνονται.

  0 0


  Σοκάρει η ελληνική πραγματικότητα, δείχνοντας καθημερινά ένα όλο και πιο σκληρό πρόσωπο...


  Η πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών έχουν καταρρακωθεί ενώ πλέον δεν είναι δεδομένα ούτε τα προς το ζην για μία οικογένεια.

  Μια πολύ πικρή αλήθεια που οφείλουμε να τη παραδεχτούμε όλοι μας...

  Τις τελευταίες ώρες μία αγγελία που δημοσιεύεται σε εφημερίδα και προσφέρει εργασία, έρχεται και κάνει τον κύκλο του διαδικτύου και σοκάρει, ενώ επιβεβαιώνει την τραγική πραγματικότητα. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη αγγελία, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Αίγινα αναζητεί καμαριέρα που όμως να μην πληρώνεται, αλλά να εργάζεται για ένα πιάτο φαγητό(!)

  Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Αίγινας, Σταύρος Καλαμάκης, χαρακτήρισε προκλητικό για τον κλάδο, αλλά και για το νησί, αυτό το γεγονός δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

  «Δεν εκφράζει την Ένωση ξενοδόχων ο συγκεκριμένος, δεν είναι καν μέλος. Αυτοί οι επαγγελματίες αμαυρώνουν την όποια προσπάθεια κάνουμε εμείς σε αυτή την περίοδο τη δύσκολη να συγκρατήσουμε το πελατολόγιό μας και, παράλληλα, να το διευρύνουμε»...


  0 0


  Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος...
  είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν.
  Άλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται.
  Το ζευγάρι πήγε βόλτα στην εξοχή και ανέβασε στα social media μια τρυφερή φωτογραφία...
  Μπορεί να μην μας αποκαλύπτουν που βρίσκονται, αλλά μας δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι και το πόσο ωραία περνάνε μαζί.

  0 0


  Εβδομήντα πέντε φοιτητές από όλη την Ελλάδα θα καθίσουν για λίγο στα έδρανα του...
  περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα προσομοίωσης περιφερειακού συμβουλίου, που πρόκειται να υλοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Μαίου στο νησί μας.

  Η Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου, ένα πρόγραμμα πρωτότυπο και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους να έρθουν σε επαφή και να δουν εκ των έσω τη λειτουργία των θεσμικών οργάνων και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο από 26 έως 29 Μαΐου με τη συνδιοργάνωση του Ελληνικού οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων και της Περιφέρειας Κρήτης.

  Φοιτητές και νέοι επιστήμονες, σε ρόλο Περιφερειακών συμβούλων και όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν ζητήματα που απασχολούν συνολικά τις περιφέρειες της χώρας, να εκφράσουν την άποψή τους και να αναζητήσουν τις πιο γόνιμες λύσεις.

  Μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα έρθουν σε στενή επαφή με τον ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας των θεσμικών οργάνων και της τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα πάρουν παράλληλα σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

  Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Κρήτη, παρόλο που η δράση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημών είναι ευρύτερα γνωστή στη χώρα τα τελευταία χρόνια, μέσα από αντίστοιχα προγράμματα.

  Μάλιστα, αντίστοιχο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την ίδια περίοδο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή, με τη διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων.

  ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

  Οι εργασίες του προγράμματος θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες ενώ στη διάρκεια της τελετής έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς», θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για το πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας μιας πραγματικής περιφέρειας.

  Για τις ανάγκες του προγράμματος στην Κρήτη έχει δημιουργηθεί υποθετική Περιφέρεια, η Περιφέρεια Ικάριας που αντιμετωπίζει πολυεπίπεδα, πολυσύνθετα και πολυπαραμετρικά ζητήματα. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν από έναν ρόλο και ο καθένας θα κληθεί να βρει τρόπους να λύσει τα ζητήματα και να προωθήσει τους τρόπους αυτούς.

  Για τους σκοπούς του προγράμματος έχουν δημιουργηθεί δύο επιτροπές, η επιτροπή οικονομικών και ανάπτυξης και περιβάλλοντος με θέματα ημερήσιας ατζέντας:

  – Έργα αναπλάσεων και υποδομών χρηματοδοτούμενα από το ΣΕΣ (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης), καθώς και χώροι αθλητικών εγκαταστάσεων

  – Γνωμοδότηση σε αρμόδιο υπουργείο για αδειοδότηση εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου

  – Χρηματοδότηση νέας επιχειρηματικότητας στον τουρισμό και καινοτόμων επιχειρήσεων

  – Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης απορριμμάτων και αποβλήτων.

  Παράλληλα μια δεύτερη επιτροπή είναι η Επιτροπή Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης με θέματα:

  • Εξεύρεση Λύσης για την αντιμετώπιση έλλειψης σχολικών κτιριακών μονάδων (υποδομές)

  • Συνεισφορά στην Κεντρική Κυβέρνηση όσον αφορά τη διαχείριση των προσφυγικών ροών με εξεύρεση χώρων εγκατάστασης και περίθαλψης

  • Αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού με χρηματοδότηση προγραμμάτων από το ΣΕΣ (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης)

  • Διαπεριφερειακή συνεργασία για ενίσχυση της πολιτισμικής ταυτότητας.

  Τα θέματα έχουν επιλεγεί από την επικαιρότητα της χώρας είναι θέματα που τα τελευταία χρόνια έχουν άμεση σχέση με την επικαιρότητα και απασχολούν την κοινή γνώμη, όμως δεν ταυτίζονται με συγκεκριμένα θέματα κάποιας συγκεκριμένης υπάρχουσας Περιφέρειας.

  Αξίζει να σημειωθεί πως η Οργανωτική Επιτροπή, απαρτίζεται από στελέχη και μέλη του νεανικού τμήματος του ΕΟΠΕ της Αντιπροσωπείας Κρήτης, με Συντονίστρια Οργανωτικής Επιτροπής την Μαρία Αρναουτάκη, Τομεάρχη Νοτίου Ελλάδας του Οργανισμού, καθώς επίσης και Επιστημονική Επιτροπή με σκοπό την επιστημονική αρτιότητα του εγχειρήματος, η οποία λειτουργεί συμβουλευτικά µε τα µέλη της να είναι Τεχνικοί Σύμβουλοι του Προγράμματος, με Συντονιστή της Επιστημονικής Επιτροπής όσον αφορά το Πρόγραμμα στην Κρήτη τον Πολιτικό Επιστήμονα κ. Δημήτρη Κρήτα και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού.

  Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής είναι φοιτήτριες και μέλη του Οργανισμού, η κα Βασιλική Κανάκη, φοιτήτρια Τμήματος Κοινωνιολογίας Π.Κ. και Συντονίστρια της Αντιπροσωπείας του νεανικού Τμήματος του Οργανισμού στην Κρήτη, η κα Θεοδώρα Βαϊντερλή, φοιτήτρια Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης ΠΚ και Αναπληρώτρια Συντονίστριατου νεανικού Τμήματος του Οργανισμού στην Κρήτη, η κα Μαρία Σταματάκη, φοιτήτρια του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, η κα Χαρά Σαββίδου, φοιτήτρια του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ., η κα Δώρα Μπουραζάνη και η κα Νικολέτα Γλυνού, επίσης φοιτήτριες του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ.

  Η Επιστημονική Επιτροπή απαρτίζεται από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Συμεών Σιδηρόπουλο Πολιτικό Επιστήμονα – Διεθνολόγο PhD (c), κ. Σταύρο Τασιόπουλο Νομικό – Πολιτικό Επιστήμονα PhD (c), Γεν. Γραμματέα του Οργανισμού καιοι κ.κ. Μάνθος Λυδάκης και Νίκος Νεβεσκιώτης, Πολιτικοί Επιστήμονες και Επόπτες της Αντιπροσωπείας του Οργανισμού στην Κρήτη, τη Μαρία Αγγελή, Νομικό – Πολιτικό Επιστήμονα και Νομική Σύμβουλο του Οργανισμού, τον κ. Αθανάσιο Βενιτσανόπουλο, Πολιτικό Επιστήμονα και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού, καθώς και η Μαρία Δρακάκη Κοινωνιολόγος – Πολιτική ΕπιστήμοναςPhD(c).

  Η προσπάθεια εντάσσεται στην υλοποίηση του ευρύτερου σχεδιασμού του Προέδρου του ΕΟΠΕ κ. Συμεών Σιδηρόπουλου και του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΟΠΕ για την προώθηση και διάδοση τέτοιων προγραμμάτων και δράσεων στην περιφέρεια, ώστε να δοθούν δυνατότητες συμμετοχής σε περισσότερους φοιτητές και νέους επιστήμονες.

  0 0


  Επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να…
  αλλάζετε διάδρομο, όταν τις βρίσκετε
  μπροστά σας στο σουπερ μάρκετ.

  Οι επεξεργασμένες τροφές, για όσους ειδικά ζούμε στην πόλη και δεν έχουμε τη δυνατότητα της διατήρησης του προσωπικού μας μποστανιού ή τον χρόνο και το κέφι για μαγείρεμα, είναι αναπόφευκτο κακό. Οι συχνότερες δικαιολογίες είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για το μαγείρεμα και την προετοιμασία ενός υγιεινού γεύματος.

  Παρ’ όλες τις δικαιολογίες όμως, κάποιες τροφές που το εμπόριο μας τις παρέχει στην χειρότερη επεξεργασμένη έκδοσή τους, καλό είναι να τις αποφεύγουμε, ακόμα και στις μεγάλες πείνες, αφού δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον οργανισμό. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι ικανοποιούν την πείνα σας, πλανάστε!

  Ακολουθούν επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να… αλλάζετε διάδρομο, όταν τις βρίσκετε μπροστά σας στο σουπερ μάρκετ.

  Μπουκιές κοτόπουλου

  Η αλήθεια είναι πως οι μπουκιές κοτόπουλου, έχουν… λίγα κοινά με το κοτόπουλο. Μπορεί να νομίζετε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στις μπουκιές είναι πρωτεΐνη, αλλά η αλήθεια είναι ότι παραπάνω από το 50% είναι λίπος, ενώ περιέχουν περισσότερους υδατάνθρακες απ’ ό,τι πρωτεΐνες. Οι υδατάνθρακες μάλιστα, είναι «κακοί», αφού προέρχονται από τις προσθήκες τις κρούστας στις μπουκιές. Ακόμα, οι περισσότερες μπουκιές κοτόπουλου, είναι προτηγανισμένες σε λάδι με ακόρεστα λιπαρά, το οποίο προκαλεί παραμορφώσεις στις κυτταρικές μεμβράνες του οργανισμού, που οδηγούν στην ανάπτυξη ασθενειών όπως ο διαβήτης.

  Αναψυκτικά

  Τα αναψυκτικά δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από θερμίδες και πόντους στην περιφέρειά σας. Επιπλέον κάνουν περισσότερο κακό, αφού εκτός της ζάχαρης, περιέχουν γλυκαντικές ουσίες όπως είναι το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, που κάνει ακόμη μεγαλύτερο κακό από τη ζάχαρη. Όχι μόνο βλάπτει το συκώτι αλλά και διαταράσσει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.

  Επιπλέον, τα αναψυκτικά είναι μια από βασικές ουσίες που παράγουν οξέα εντός του οργανισμού, καθιστώντας το φυσικά αλκαλικό pH του σώματος πιο όξινο. Σε ένα τέτοιο όξινο περιβάλλον ευημερούν τα καρκινικά κύτταρα, ενώ το ίδιο περιβάλλον είναι περισσότερο δεκτικό σε επιθέσεις ιών και βακτηρίων, αφού συνολικά πέφτουν οι άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος.

  Hot dog και άλλα επεξεργασμένα κρέατα

  Τα επεξεργασμένα κρέατα της αγοράς όπως είναι τα hot dogs, έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις και άκρως ανθυγιεινές προσθήκες. Το χειρότερο, δε, είναι ο τεχνητός διαχωρισμός των πουλερικών από τα υπόλοιπα κρέατα αφού η εν λόγω διαδικασία περιλαμβάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή πίεση, ώστε όποια διατροφική αξία και να έχει το κρέας εξαρχής, διαλύεται κατά την επεξεργασία.

  Κουλουράκια, κέικ και κράκερς εμπορίου

  Τα κουλουράκια και τα περισσότερα αρτοποιήματα που αγοράζετε και δεν παρασκευάζετε οι ίδιοι, είναι γεμάτα ζάχαρη, αλάτι και ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά προτιμώνται από τις επιχειρήσεις αφού είναι πιο φτηνά και ρίχνουν κατακόρυφα το κόστος παραγωγής, αλλά και επειδή παρατείνουν την ημερομηνία λήξης των τροφίμων και τους δίνουν την υφή που τα κάνουν τόσο λαχταριστά. Υπάρχουν μάλιστα εργαστήρια που δουλεύουν αποκλειστικά με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των ακόρεστων λιπαρών για την καλύτερη δυνατή υφή τέτοιων τροφών.

  Δημητριακά για το πρωινό

  Αρκετά δημητριακά που προτιμούν πολλοί για το πρωινό τους, είναι τεχνητά εμποτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα, γιατί αλλιώς δεν θα είχαν απολύτως τίποτα να προσφέρουν. Και σε αυτή την περίπτωση όμως που τους προστίθενται εκ των υστέρων οι βιταμίνες, τεχνητά, δεν ανεβαίνει και ιδιαίτερα η θρεπτική τους αξία, αφού για παράδειγμα, ο τύπος της βιταμίνης D που προστίθεται, δεν μεταβολίζεται εύκολα από τον οργανισμό.

  Ακόμα, όπως και τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα, είναι γεμάτα με ζάχαρη και σιρόπι καλαμποκιού. Εάν μάλιστα περιέχουν και καλαμπόκι στη σύστασή τους, που είναι και το πιθανότερο, τότε μάλλον είναι γενετικά τροποποιημένο, καθώς είναι πολύ χαμηλότερου κόστους.

  Το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι έχει αποδειχθεί μέσα από επιστημονικές έρευνες πως βλάπτει σοβαρότατα την υγεία.

  Μπάρες δημητριακών

  Μπορεί να μην το περιμένατε, αλλά οι μπάρες δημητριακών δεν είναι το υγιεινό σνάκ που όλοι νομίζουμε. Το μάρκετινγκ αυτών των εταιρειών και η διαφημιστική εκστρατεία, είναι άκρως παραπλανητικά αφού, όλες σχεδόν οι εταιρείες, περιλαμβάνουν στα συστατικά τους σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, το οποίο όπως αναφέρουμε και παραπάνω δεν είναι από τις καλές τροφές. Ακόμα και όσες ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν μέλι, οφείλουν τη γλυκύτητά τους στο σιρόπι καλαμποκιού, που προσθέτουν, και όχι στο μέλι. Εκτός αυτού, οι μπάρες δημητριακών, έχουν υψηλή περιεκτικότητα και σε ακόρεστα λιπαρά.

  Έτοιμες σάλτσες

  Και στην περίπτωση των έτοιμων σως, βασικός πρωταγωνιστής είναι το σιρόπι καλαμποκιού. Το σιρόπι καλαμποκιού όχι μόνο είναι φτηνό αλλά έχει το καλό, για τους κατασκευαστές, να προσθέτει «πόντους» στη γεύση του τελικού προϊόντος. Πολλές, ακόμα, περιέχουν ακόρεστα λιπαρά και άλλα προσθετικά.

  Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν υπολογίζουμε το κακό που προκαλούν οι έτοιμες ως και σάλτσες, όταν εν τέλει τις καταναλώνουμε, αφού ξεχνάμε ότι μια υγιεινή σαλάτα μπορεί να χάσει τη συνολική διατροφική της αξία, αν την «ποτίσουμε» με σως του εμπορίου. Καλύτερα είναι λοιπόν, να φτιάχνουνε οι ίδιοι τις σάλτσες μας, ελέγχοντας τα συστατικά, αφού μπορούν άλλωστε να διατηρηθούν στο ψυγείο για μια εβδομάδα περίπου.

  0 0


  "Υπερήφανος"δηλώνει ο αντιπρόεδρος του επίσημου Ελληνικού...
  σωματείου φίλων της Eurovision INFE Greece που συνοδεύουν τα παιδιά στη Στοκχόλμη κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος,"είς πείσμα"όλων όσων βρήκαν ευκαιρία για μια ακόμη φορά να σχολιάσουν αρνητικά την μη πρόκριση αυτή τη χρονιά, του Ελληνικού τραγουδιού "Utopian land"στον τελικό του Σάββατου.

  "Τα "δικά"μας παιδιά έδωσαν την ψυχή τους -επιτρέψτε μου να το γνωρίζω πολύ καλά αυτό-τον καλύτερο εαυτό τους ,και με πίστη και πάθος προσπάθησαν για το καλύτερο.'Εδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους αλλά σε μια μάχη δεν είσαι πάντα εσύ ο νικητής,σημειώνει.


  Καμία πίκρα και κανένας προβληματισμός δεν υπάρχει, από μέρους του,και δηλώνει χαρούμενος που οι Ελληνικές σημαίες μέσω του INFE ήταν παρούσες μέσα στο στάδιο κ στην φετινή διοργάνωση,για να εμψυχώσουν την Ελλάδα,όπως κάνουν απο το 1988 ,και όπως θα συνεχίσουν να κάνουν και απο την επόμενη χρονιά εις πείσμα πολλών...
  Ευχαριστεί απο καρδιάς  και όσους δούλεψαν για το άρτιο αυτό αποτέλεσμα επί σκηνής,καθώς επίσης καλεί τους 'φίλους¨Argo να ¨κλείσουν τα αυτιά΄τους σε όσα ακούγονται."Ιδίωμα των Ελλήνων"εξάλλου.
  "Μόνο υπερηφάνια για την εμφάνιση σας παιδιά,και μπορεί οι Ευρωπαίοι φίλοι μας να μην δέχθηκαν το κάλεσμα μας για να φθάσουμε όλοι μαζί στη γή της Ουτοπίας,αλλά να είναι  σίγουροι ότι εμείς "πολεμάμε"γι αυτήν
  Γιατί όπως λέει και ο στίχος μας "Αδά νυχτών κι ακεί που πάμε ξημερών".
  Βλαδίμηρε, Κώστα ,Αλέκο ,Χριστίνα ,Μαρία, Βασίλη, Αρετή κλπ."Αξιοι"...

older | 1 | .... | 620 | 621 | (Page 622) | 623 | 624 | .... | 636 | newer