Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 611 | 612 | (Page 613) | 614 | 615 | .... | 636 | newer

  0 0


  Όλοι έχουμε ακούσει από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας σπιτικές συμβουλές και έξυπνα tips καθαριότητας. Ποια από αυτά, όμως, όντως κάνουν δουλειά;

  # Χρησιμοποίησε εφημερίδες για τα τζάμια
  Οι ίνες που περιέχουν οι εφημερίδες είναι πιο πυκνές από αυτές που περιέχει το χαρτί κουζίνας. Αυτό επιτρέπει στις εφημερίδες να απορροφούν τα υγρά και να μην σκίζονται εύκολα.

  # Βάλε τα σφουγγάρια στο φούρνο μικροκυμάτων
  Ναι! Βάζοντας τα βρώμικα σφουγγάρια σου μέσα σε ένα μπολ με νερό και λίγο χυμό λεμονιού και τοποθετώντας το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων τα σφουγγάρια καθαρίζονται από τα μικρόβια.

  # Χρησιμοποίησε φυστικοβούτυρο για να αφαιρέσεις την τσίχλα
  Αυτό το κρεμώδες φαγητό μπορεί πολύ εύκολα να αφαιρέσει τις τσίχλες από τα παπούτσια σου αλλά και από άλλα μέρη. Βάλε απλά μία-δύο κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο στο σημείο που βρίσκεται η τσίχλα και τρίψε με μία βούρτσα.

  # Γέμισε μία τρύπα στον τοίχο με σαπούνι
  Αν έχεις παρατηρήσει κάποιες μικρές τρυπούλες-βαθουλώματα στους λευκούς τοίχους σου μπορείς να τα γεμίσεις με λευκό σαπούνι. Τρίψε το σαπούνι στην τρύπα μέχρι αυτή να γεμίσει.

  # Χρησιμοποιήσε αλουμινόχαρτο στο σιδέρωμα
  Αυτό το tip θα κάνει τα ρούχα σου πιο απαλά και από τις δύο μεριές.

  # Χρησιμοποίησε καρύδια στις γρατζουνιές των επίπλων
  Αφαίρεσε το καρύδι από το κέλυφός του και τρίψε με αυτό τις γρατζουνιές των επίπλων σου. Τα έλαια του καρυδιού θα διαπεράσουν την επιφάνεια του επίπλου και θα φτιάξουν τη ζημιά.


  0 0


  Εσείς πόσο καλά αναπνέετε;
  Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας που καλούν να αντιμετωπίσουν τα εθνικά συστήματα υγείας των χωρών είναι η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) ή αλλιώς νόσος των πνευμόνων.

  Η κύρια αιτία εμφάνιση της είναι το κάπνισμα αλλά και η ρύπανση κυρίως από καύση ξύλων, η ατμοσφαιρική ρύπανση, και κάποια επαγγέλματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το συνολικό αριθμό των καπνιστών προσβάλλεται από τη νόσο το 15%.

  Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί όλα όσα θέλετε να μάθετε για την νόσο αυτή.
  Της Ελένης Γ. Μπανιά Πνευμονολόγου - Φυματιολόγου

  Η ΧΑΠ είναι μία συχνή νόσος που περιλαμβάνει τη χρόνια βρογχίτιδα και το πνευμονικό εμφύσημα και χαρακτηρίζεται από μόνιμο περιορισμό της ροής του αέρα. Η νόσος είναι προοδευτικά επιδεινούμενη και συνοδεύεται από χρόνια φλεγμονώδη απάντηση των αεραγωγών σε τοξικά σωματίδια ή αέρια.

  Το 90% περίπου των ασθενών με ΧΑΠ είναι νυν ή πρώην καπνιστές. Άλλα αίτια ΧΑΠ αποτελούν το παθητικό κάπνισμα, η ρύπανση κυρίως από καύση ξύλων, η ατμοσφαιρική ρύπανση, και κάποια επαγγέλματα. Από το συνολικό αριθμό των καπνιστών προσβάλλεται από τη νόσο το 15%.

  Η κύρια κλινική έκφανση της ΧΑΠ είναι η χρόνια βρογχίτιδα, η οποία χαρακτηρίζεται από βήχα με απόχρεμψη τις περισσότερες ημέρες για 3 τουλάχιστον συνεχείς μήνες το χρόνο, για τουλάχιστον δύο συνεχή χρόνια, ενώ έχουν αποκλεισθεί άλλες ασθένειες που προκαλούν τα ίδια συμπτώματα.

  Το πνευμονικό εμφύσημα ανήκει και αυτό στη ΧΑΠ, με κύρια χαρακτηριστικά τη μόνιμη διάταση και καταστροφή του πνευμονικού παρεγχύματος πέραν των τελικών βρογχιολίων.

  Σήμερα η ΧΑΠ απότελεί την 4η-5η αιτία θανάτων παγκοσμίως με ανοδικές τάσεις προς την 3η θέση μέχρι το 2020. Υπολογίζεται ότι ετησίως πεθαίνουν 3 εκ. άνθρωποι, ενώ το κόστος αντιμετώπισης είναι πολύ υψηλό καθώς στην Ευρώπη ανέρχεται σε 40 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.
  Η κλινική εικόνα των ασθενών με ΧΑΠ ποικίλλει ανάλογα με το στάδιο , καθώς στα αρχικά στάδια τα συμπτώματα συχνά αγνοούνται ή υποεκτιμώνται.

  Ο ασθενής παρουσιάζει βήχα με απόχρεμψη, ενώ η δύσπνοια αρχικά στην κόπωση και στη συνέχεια στην ηρεμία , γίνεται το πλέον βασανιστικό σύμπτωμα των ασθενών

  .Καθώς προχωρά η νόσος , παρατηρείται κόπωση, πνευμονική υπέρταση, υποξαιμία με ή χωρίς υπερκαπνία, μυοπάθεια, απώλεια βάρους, ενώ στα τελικά στάδια ο θώρακας αλλάζει το σχήμα του (πυθοειδής θώρακας) και παρατηρούνται χειλιακή αναπνοή, κυάνωση, πολυερυθραιμία, κοιλιοκήλη, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, στυτική δυσλειτουργία, κατάθλιψη και κοινωνική απομόνωση, καθώς οι ασθενείς περιορίζονται σπίτι τους.

  Η διάγνωση γίνεται με την σπιρομέτρηση, η αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μέθοδο εκτίμησης της πνευμονικής λειτουργίας , ενώ η ακτινογραφία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να αποκλείσει άλλα πιθανά νοσήματα με παρόμοια συμπτώματα.

  Η σπιρομέτρηση θα αποδώσει τον ρυθμό μείωσης της FEV1, ο οποίος είναι διπλάσιος στους καπνιστές από τούς μη καπνιστές.

  Οι ασθενείς με ΧΑΠ ταλαιπωρούνται σε όλη τη διαδρομή της νόσου από επεισόδια επιδείνωσης της καθημερινής τους κατάστασης που καλούνται παροξύνσεις. Η πλειοψηφία των ασθενών εμφανίζει 1-3 επεισόδια παροξύνσεων, με αύξηση της δύσπνοιας ή του βήχα, καθώς και αύξηση της ποσότητας των πτυέλων με μεταβολή του χρώματός των (κιτρινωπά, πράσινα).

  Το συχνότερο αίτιο παρόξυνσης της ΧΑΠ αποτελούν οι λοιμώξεις από μικρόβια ή ιούς (50-70%), ενώ άλλα αίτια αποτελούν οι περιβαλλοντικοί ρύποι (10%), η ανεπαρκής θεραπεία ή διακοπή της θεραπείας της ΧΑΠ, ανεπαρκής οξυγονοθεραπεία, η καρδιακή ανεπάρκεια και η λήψη ηρεμιστικών.

  Η εμφάνιση των παροξύνσεων είναι εποχική με διακυμάνσεις κυρίως το φθινόπωρο και το χειμώνα.
  Η διενέργεια εμβολίων σε ασθενείς με ΧΑΠ κρίνεται απαραίτητη καθώς φαίνεται ότι μειώνει τις παροξύνσεις, την ανάγκη για νοσηλεία και τελικά τη θνητότητα.

  Το αντιγριπικό εμβόλιο επιβάλλεται και καλύτερα να γίνεται δυο φορές τον χρόνο (φθινόπωρο και άνοιξη), ενώ το εμβόλιο κατά του πνευμονιοκόκκου συνιστάται γενικότερα.

  Η θεραπεία της ΧΑΠ έγκειται αρχικά στη διακοπή του καπνίσματος, η οποία αναχαιτίζει το ρυθμό της μελλοντικής μείωσης της FEV1 χωρίς όμως να αναστρέφει σημαντικά την ήδη εγκατεστημένη απώλεια της αναπνευστικής λειτουργίας. Η διακοπή του καπνίσματος ωφελεί την αναπνευστική λειτουργία σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και τους ηλικιωμένους.

  Η φαρμακολογική θεραπεία της ΧΑΠ περιλαμβάνει τα εισπνεόμενα βρογχοδιασταλτικά (β2-διεγέρτες και αντιχολινεργικά), τα εισπνεόμενα γλυκοκορτικοειδή, τη θεοφυλλίνη, τους αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης 4 και, πρόσφατα, τις στατίνες με αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.

  Η οξυγονοθεραπεία κρίνεται επιβεβλημένη στη σοβαρή και πολύ σοβαρή νόσο.
  Η νόσος σπάνια αντιμετωπίζεται χειρουργικά με επεμβάσεις μειώσεως πνευμονικού όγκου και σε επιλεγμένες περιπτώσεις με μεταμόσχευση πνευμόνων.

  Τέλος , η πνευμονική αποκατάσταση πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους τους ασθενείς με ΧΑΠ από τα αρχικά ακόμη στάδια της νόσου καθώς τα οφέλη της είναι πολλαπλά και αφορούν την ενημέρωση και εκπαίδευση των ασθενών για τη νόσο τους, ψυχολογική υποστήριξη, διατροφικές παρεμβάσεις για αύξηση της μυϊκής μάζας, αναπνευστική φυσιοθεραπεία και σωματική άσκηση.

  Ο πνευμονολόγος πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που σκέπτεται για τους ασθενείς με ΧΑΠ καθώς πρόκειται για μία σύνθετη νόσο με πολλές παραμέτρους και θα πρέπει πλέον να λαμβάνει υπόψιν τα συμπτώματα του ασθενή εξατομικευμένα (κάθε ασθενής είναι διαφορετικός), ανακουφίζοντάς τον.

  Η κάθε νέα παρόξυνση είναι καθοριστική για την πορεία της νόσου και τον ασθενή και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα

  Θα πρέπει να προτείνει αποκατάσταση και μακρά μέγιστη βρογχοδιασταλτική θεραπεία ενώ θα πρέπει να εκπαιδεύει τον ασθενή του στις αναπνευστικές συσκευές που χρησιμοποιεί.

  Ο ρόλος του ειδικού πνευμονολόγου τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία και παρακολούθηση της νόσου είναι καθοριστικός για την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών με ΧΑΠ, καθώς είναι και ο μόνος ο οποίος μπορεί να διενεργήσει και να αξιολογήσει σωστά τη σπιρομέτρηση , να κάνει διακοπή καπνίσματος και να καθοδηγήσει με σωστό τρόπο τους ασθενείς του.


  ΕΛΕΝΗ Γ. ΜΠΑΝΙΑ
  Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
  Εξειδικευμένη στην Εντατικολογία
  Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Θεσσαλίας
  e-mail: bania.eleni@hotmail.com

  0 0

   
  Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

  Ο άνθρωπος είναι ότι σκέφτεται και ακριβώς με τον τρόπο αυτό συμμετέχει στο matrix.

  Το ζήτημα αυτό περιγράφει ο Πλούταρχος παρακάτω:

  "...

  ΑΥΤΟΣ ΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΑΡ ΗΜΩΝ ΟΥ ΘΥΜΟΣ ΕΣΤΙΝ ΟΥΔΕ ΦΟΒΟΣ ΟΥΔ'ΥΓΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛ'Ω ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΟΥΜΕΝ, Η ΤΕ ΨΥΧΗ ΤΥΠΟΥΜΕΝΗ ΜΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΥΠΟΥΣΑ ΔΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΥΣΣΟΥΣΑ ΕΚΜΑΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ..."

  (ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, 30) Ας προσπαθήσω να αποδώσω το ως άνω κείμενο στην νεοελληνική: Ο καθένας μας δεν είναι θυμός(συναίσθημα), μήτε φόβος , μήτε επιθυμία, ούτε σάρκες και υγρά στοιχεία, αλλά εκείνο που σκεφτόμαστε και καταλαβαίνουμε, ενώ η ψυχή αποτυπώνεται στο νου, αποτυπώνει το σώμα και, καθώς περιβάλλεται από παντού εντυπώνεται η μορφή...

  Ο Πλούταρχος λέει ότι ο άνθρωπος δεν είναι συναίσθημα, ούτε επιθυμία, ούτε φόβος, γιατί όλα αυτά είναι ψευδαισθήσεις. Αλλά δεν είναι ούτε σάρκα, διότι είναι μορφή σε μια άλλη μορφή.

  Έτσι η ψυχική ενέργεια αποτυπώνεται στο νου δίνοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά και την μορφή του φυσικού σώματος. Αυτό που ονομάζουμε σήμερα matrix.

  Ουσιαστικά ο Ιεροφάντης του Δελφικού ιερατείου εξηγεί ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μετατρέπει τις ενέργειες που τον περιβάλλουν σε εικόνα.

   ΠΗΓΗ

  0 0

   dinatos info
  Κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν με την πρώτη προσπάθεια, ενώ για άλλους είναι μία «μάχη» που δεν τελειώνει ποτέ...


  Μια ομάδα ερευνητών από τις ΗΠΑ ισχυρίζονται, ότι μπορούν να ξεχωρίσουν τους καπνιστές που είναι πιο πιθανό να μην καταφέρουν να αποχωριστούν τη βλαβερή για τον οργανισμό τους συνήθεια του τσιγάρου… μελετώντας τους εγκεφάλους τους.

  Σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι «ξανακύλησαν» στο τσιγάρο μέσα σε μια βδομάδα από τη στιγμή που το έκοψαν, εμφάνιζαν σημαντικές αλλαγές στον εγκέφαλό τους κατά το διάστημα της αποχής.

  Οι αλλαγές αυτές δεν παρατηρήθηκαν όμως και σε όσους είχαν καταφέρει να κόψουν το τσιγάρο με επιτυχία, ενώ εντοπίστηκαν στο σύστημα μνήμης εργασίας του εγκεφάλου τους. Το τμήμα αυτό του εγκεφάλου κρατά τους ανθρώπους συγκεντρωμένους και προωθεί τον αυτοέλεγχο.

  Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι καπνιστές που δυσκολεύονταν να κόψουν το τσιγάρο εμφάνιζαν μειωμένη δραστηριότητα στην περιοχή αυτή του εγκεφάλου τους.

  Πιστεύουν ότι οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό εκείνων που μπορούν να κόψουν το τσιγάρο με επιτυχία και εκείνων που θα αποτύχουν σε πρώιμο στάδιο. Ακόμη, όπως υποστηρίζουν, η ανακάλυψη αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει την εξεύρεση νέων τρόπων για να βοηθηθούν οι καπνιστές που θέλουν να κόψουν το τσιγάρο αλλά δε φαίνεται να το καταφέρνουν.

  Ισχυρίζονται ότι το τεστ που έχουν αναπτύξει έχει 80% βαθμό ακρίβειας.


  0 0

   Δώρο Χριστουγέννων 2014: Δικαιούχοι, καταβολή και προϋποθέσεις

  Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2014 θα πρέπει να καταβληθεί φέτος το Δώρο Χριστουγέννων σε όλους τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, ενώ και οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ δικαιούνται Δώρο Χριστουγέννων και θα το λάβουν κανονικά στις 19 Δεκεμβρίου.


  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών. Τα Δώρα Εορτών δεν δικαιούνται μετά το πρώτο Μνημόνιο οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα, καθώς και οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι).


  Ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία (21 Δεκεμβρίου) ενώ η μη καταβολή του επισείει ποινική δίωξη. Επίσης τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.
  Τα τελευταία 4 χρόνια του Μνημονίου λόγω της οικονομικής κρίσης το Δώρο των Χριστουγέννων, αλλά και γενικότερα τα Δώρα Εορτών είτε δεν καταβάλλονται στην ώρα τους, είτε ενσωματώνονται τμηματικά στους μισθούς καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  Περίοδος υπολογισμού του Δώρου.


  Ειδικότερα για την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ, η χρονική περίοδος που υπολογίζεται αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Έτσι, οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το Δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.


  Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς τους που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκεσε ολόκληρο το χρονικό διάστημα που αναφέραμε είτε γιατί αποχώρησαν οικειοθελώς από την εργασία τους, είτε γιατί απολύθηκαν δικαιούνται να λάβουν τμήμα δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης. Σε αυτή τη περίπτωση το Δώρο Χριστουγέννων 2014 θα το υπολογίσουν ως εξής: 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια – ανάλογα με το πώς αμείβονται – για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης. Ακόμα και οι μισθωτοί που εργάστηκαν χρονικό διάστημα μικρότερο των 19ημέρων δικαιούνται ανάλογο κλάσμα του δώρου.


  Δώρο και Μερική Απασχόληση
  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται καθημερινά λιγότερες ώρες (σε σχέση με τη πλήρη απασχόληση ) θα λάβουν ως δώρο Χριστουγέννων όσα ημερομίσθια λαμβάνει και ο εργαζόμενος με πλήρη απασχόληση έχοντας όμως ως βάση υπολογισμού τις μειωμένες αποδοχές και αναλόγως με τον χρόνο απασχόλησης του από 01/05 έως 31/12.
  Χρόνοι υπολογισμού


  Για τον υπολογισμό του δώρου Χριστουγέννων 2014 υπολογίζεται:
  Ο χρόνος υποχρεωτικής αποχής από την εργασία των γυναικών πριν και μετά τον τοκετό (8 εβδομάδες πριν το τοκετό και 9 μετά τον τοκετό).


  Tο χρονικό διάστημα κατά το οποίο εργαζόμενος σπουδαστής έλαβε άδεια προκειμένου να συμμετάσχει σε εξετάσεις τη σπουδαστική άδεια.


  Ο χρόνος άδειας λουτροθεραπείας, εφόσον υπάρχει γνωμάτευση από ασφαλιστικό οργανισμό.
  Σε περίπτωση ασθένειας αφαιρούνται μόνο οι ημέρες που έλαβε επίδομα ασθενείας απ τον Ασφαλιστικό Φορέα, δεν αφαιρούνται τα τριήμερα. Παράδειγμα: Αν ένας μισθωτός απουσίασε από την εργασία του λόγω ασθένειας 60 μέρες και πήρε επίδομα ασθένειας από το Ασφαλιστικό του Ταμείο μόνο για 40 ημέρες, θα αφαιρεθούν από το χρονικό διάστημα της εργασιακής σχέσης μόνο οι 40 ημέρες για τις οποίες επιδοτήθηκε και όχι οι 60.


  Δεν υπολογίζονται:
  Οι μέρες κατά τις οποίες ο μισθωτός απείχε από την εργασία του αδικαιολόγητα ή λόγω άδειας χωρίς αποδοχές.
  Δεν λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος της συνδικαλιστικής άδειας.
  Τέλος δεν υπολογίζονται οι μέρες απεργίας στο χρόνο διάρκειας της εργασιακής σχέσης γιατί η αποχή του μισθωτού οφείλεται σε δική του θέληση και δεν μπορεί επομένως να χαρακτηριστεί σαν δικαιολογημένη απουσία, το ίδιο ισχύει και με τις στάσεις εργασίας.


  0 0


  Ήταν επίσημος καλεσμένος και αποκοιμήθηκε...


  Ο Μαραντόνα προσκλήθηκε σε εκδήλωση από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας.

  Όπως θα δείτε όμως στο βίντεο μάλλον βαρέθηκε και είπε να ξεκουραστεί λιγάκι.

  Ο φακός τον «τσάκωσε» να κλείνει τα μάτια του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μαδούρο, ενώ την κατάσταση έσωσε ο άνδρας που καθόταν πίσω του.


  0 0
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..
  Η "Χούντα"το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη"υγιές χρέος 330 εκατ.
  (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το
  χρέος αυτο-εξοφλείτο).

  -Ο "Εθνάρχης"μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ
  (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

  -Ο Ανδρέας κλείνει με...
  δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών
  και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες
  βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ,
  ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται
  "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια
  (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν
  σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ)
  και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα
  (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει
  περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο
  στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

  Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα"δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει
  ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:
  1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα
  μεγάλα έξοδα

  2ον πρέπει να "δέσει"την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές
  Τράπεζες

  3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το
  "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ
  αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM"σε επίπεδο πρώτα φυσικών
  προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

  - Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει
  ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις "χαρίσει"
  σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

  - ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman
  Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει
  το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό
  το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

  Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του
  Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman
  Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην
  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

  Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής
  κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια
  της Ελληνικής οικονομίας.

  Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το
  κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
  Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά
  μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής
  της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και
  ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο
  και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW,
  BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault,
  Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..

  Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο
  κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις
  Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το
  "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα
  όδευαν καλά "δεμένα"και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το
  "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

  Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη
  απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

  Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων
  ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα
  ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για
  να δουν τις μετοχές τους...

  Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο
  και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος.
  Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να
  πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν
  δώσει με "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα.
  Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

  Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το
  "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και
  τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-
  δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).

  Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει
  ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η
  Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του
  Ανδρέα να μας βαραίνουν.

  Ήταν καιρός για το "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
  Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν
  υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους)
  οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν
  μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός
  (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας
  έτσι το "EASY MONEY SYSTEM"σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
  Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν
  την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να
  ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

  Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας
  Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο
  λέγεται "TIGHT MONEY SYSTEM"σε επίπεδο φυσικών προσώπων
  Έχουμε 3 δεδομένα:

  1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν
  τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε,
  αυτό σημαίνει ακρίβεια

  2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των
  Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη
  κατεστραμμένη αγορά

  3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας
  και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός
  για το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM"σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα:
  Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των
  δανείων... ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

  ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα
  που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για
  τον Αγωγό Μπουργκας - Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της
  Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:

  1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.

  2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;

  3. αν το παραμύθι "μπαμπούλας Τουρκία"κατέρρεε, τα κέρδη και η
  επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν
  θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά
  συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από
  Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό
  πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον
  τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι
  ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση
  του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

  Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του
  δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον
  λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές
  θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα)
  γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

  Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι..............
  ..... Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει
  λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν
  άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως
  ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να
  τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς.
  Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη
  ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ
  είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον.
  Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική;
  τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ
  στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε...
  Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την
  καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .

  Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το "λεφτά υπάρχουν",
  ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι "λεφτά δεν υπάρχουν", ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η
  Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα
  markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά

  Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times
  του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι
  ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους
  επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων,
  και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα
  στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία
  να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

  Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει
  την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν
  τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος
  Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη
  στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα
  έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες
  και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού
  FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά,
  τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds.
  Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα
  οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός
  οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

  Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι
  της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

  Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε
  χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε
  δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan,
  Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

  Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης
  για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing)
  ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως
  οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

  Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο
  "Πεντελικόν"στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs
  Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν
  Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του
  σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο
  μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν
  να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν
  επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση
  με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

  Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η
  Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την
  δική της ισχύ"και μέσα στο άρθρο λέει ότι "τοποθετήσανε"τον Πέτρο
  Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.

  Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου
  που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά
  το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της
  (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας...

  Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank
  έβγαλαν στην αγορά ένα "προϊόν"ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να
  τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.

  Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει
  να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των
  CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής)
  της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα.
  Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο "παπαγαλάκια"και η κοινή γνώμη χάφτει
  ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με
  έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο:
  δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να
  καθόμαστε εμείς...)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.

  (σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος "προέβλεψαν"ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ... (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

  ΔΝΤ
  Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών - που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

  Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση
  να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

  Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ
  Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ
  αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε
  υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους
  οποίους χρωστάμε...

  Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που
  έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την
  κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;

  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.

  Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ... Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς...

  ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

  Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του
  στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός
  δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα
  που φυσικά δεν έδωσε.

  Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και
  ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα
  νεοέλληνα Ρωμιού.

  Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν
  οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε,
  υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την
  εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα
  βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε.
  Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα,
  τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη,
  θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.

  Μέχρι τότε θα παίξει "συνεκμετάλλευση"στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

  Το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM"σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.

  Φοβούνται την άχνα...!!!!!!!!!!!


  katohika.gr

  0 0  Η Κική Σεγδίτσα στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγες μέρες πριν τη παρουσίαση του βιβλίου της "Σπασμένα Καράβια Α. Βουγιουκλάκη-Γ. Ηλιάδης"αποκαλύπτει πως...
  η στενή της φίλη Σλίκη έφυγε με ένα παράπονο: Ότι δε πρόλαβε να δει τον μεγάλο της έρωτα που δεν ήταν άλλος από το Γιώργο Ηλιάδη!

  Σύμφωνα με συνεντευξή της στο περιοδικό "Λοιπόν"η Κική Σεγδίτσα θυμάται τη λαχτάρα που είχε η Αλίκη να τον δει λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Τον ρωτούσε συνέχεια πότε θα τον δει αλλά ο Ηλιάδης λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούσε να είναι κοντά της.

  Τη στιγμή που τη πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της,τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε φύγει από τη ζωή.

  Η δημοσιογράφος βουρκώνει και η φωνή της σπάει. Η Αλίκη ήταν μια από τις καλύτερες φίλες της. Έχει γράψει πολλά για εκείνη στα ρεπορτάζ της.

  Ξέρει τα πάντα για τη ζωή της και τώρα φέρνει στο φως το μεγάλο έρωτα με άγνωστες λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό της αρχείο, από αυτό της Αλίκης και της κολλητής της φίλης Μουμούς Ηλιοπούλου που έφυγε πρόσφατα. αλλά και του αδελφού της , Αντώνη Βουγιουκλάκη.
  πηγη

  0 0  Ακόμη και όταν ήταν "άγουρη", προσέλκυε τα αντρικά βλέμματα στο πέρασμά της...

  Η διαδικτυακή Daily Mail, δημοσίευσε για πρώτη φορά στα χρονικά, μια φωτογραφία της Ιταλίδας θεάς, από την εποχή, όπου ήταν μόλις 18 ετών!
  0 0  Θα την αναγνωρίζατε;
  Ο Φώτης και η Μαρία αποκάλυψαν σήμερα μία φωτογραφία ενός...γλυκού κοριτσιού μα η αλήθεια είναι πως αν δεν την παρατηρήσεις πολύ προσεχτικά, δύσκολα καταλαβαίνεις το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από αυτή, δηλαδή την Δέσποινα Βανδή.

  Η τραγουδίστρια που θα απολαύσουμε και φέτος σε ρόλο coach στο The Voice κάνει αυτή την περίοδο γυρίσματα για το show του ΑΝΤ1. Εσείς θα την αναγνωρίζατε;  0 0  Είναι 17 χρόνια μικρότερη από την άτακτη Sofia...
  Η Sofia Richie δεν είχε μάλλον και τα καλύτερα πρότυπα, καθώς η 33χρονη αδελφή της είχε στο παρελθόν συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και περάσει από τη διαδικασία της απεξάρτησης μέχρι τα 22 της.  Η Sofia είναι κούκλα, μόλις 16 και ποζάρει στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Elle και αποκαλύπτει πως ήταν να μεγαλώνει κανείς στο σπίτι των Richie.  Ο πατέρας μου - Lionel Richie - είναι πιο αυστηρός εξαιτίας της αδελφής μου. Η στάση του είναι προληπτική.» λέει η μικρή αδελφή της Nicole, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.
  0 0

  Η γνωστή τραγουδίστρια θα κάνει γκεστ εμφάνιση σε πολύ γνωστή κωμική τηλεοπτική σειρά του MEGA Κύπρου. Πρώτη φορά η τραγουδίστρια αφήνει τις πίστες για να υποδυθεί τον εαυτό της στο σίριαλ «Την τύχη μου μέσα».

  «Η πρόταση μου έγινε πριν από ένα μήνα από την παραγωγή και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα "ναι". Είχα άγχος βέβαια για τα λόγια του ρόλου! Τα κατάφερα όμως. Υστερα από δύο τρεις πρόβες και δύο λήψεις όλα πήγαν κατ'ευχήν» λέει η Λίτσα στην εφημερίδα «Espresso» γελώντας. «Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη Πέμπτη και συνέπεσε με την ολιγοήμερη παραμονή μου στην Κύπρο, λόγων έκτακτων εμφανίσεων σε κέντρο διασκέδασης της Λευκωσίας και μιας τηλεοπτικής συνέντευξης.

  Φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

  Πριν από ενάμισι χρόνο της έγινε επίσης ανάλογη πρόταση, εκείνη τη φορά να παίξει σε κινηματογραφική ταινία κυπριακής παραγωγής. «Ο ρόλος της πρωταγωνίστριας που μου πρότειναν απαιτούσε το ταλέντο της Κατίνας Παξινού! Δεν θα μπορούσα να μάθω όλα αυτά τα λόγια και αρνήθηκα. Είχε βέβαια και άλλες προϋποθέσεις: ερωτικές σκηνές, γυμνό, μέχρι και δολοφονίες. Το σενάριο ήταν ενδιαφέρον, αλλά έτρεμα και μόνο που σκεφτόμουν τις δεκάδες σελίδες τις οποίες έπρεπε να αποστηθίσω».

  Παράλληλα με τις εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, η Λίτσα Γαγκούση ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο στούντιο. Υστερα από δίχρονη δισκογραφική αποχή θα ηχογραφήσει μια διασκευή μεγάλης επιτυχίας της, η οποία μάλιστα θα είναι ντουέτο-έκπληξη. «Δεν θα σας αποκαλύψω. Ισως να μην είναι τραγουδιστής. Σας το κρατάω έκπληξη μέχρι να το ηχογραφήσουμε».


  πηγη

  0 0  Τη διαδικασία για τη χορήγηση “κουπονιού” με το οποίο περίπου 290.000 δικαιούχοι θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν δωρεάν laptop ή tablet και γρήγορη σύνδεση στο internet…  Το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ θα μοιράσει σε περίπου 290 χιλιάδες πολίτες το υπουργείο Ανάπτυξης μέσα από την αρμόδια Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών προκειμένου να τους επιτρέψει να αποκτήσουν δωρεάν (ή φθηνό) laptop ή tablet και δωρεάν (ή φθηνή) σύνδεση στο internet.
  To fpress.gr παρουσιάζει την τελική απόφαση η οποία προβλέπει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα γίνει η διάθεση των τεχνολογικών δώρων. Είναι προφανές ότι η δημοσίευση του συγκεκριμένου ΦΕΚ θα κινητοποιήσει τις επιχειρήσεις του κλάδου των τηλεπικοινωνιών αλλά και τους «λιανέμπορους» προϊόντων πληροφορικής οι οποίοι θα κονταροχτυπηθούν για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από την «πίτα» των 290.000 χιλιάδων υπολογιστών και συνδέσεων internet που δημιουργείται ξαφνικά.

  Όπως προκύπτει από την απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο κάθε δικαιούχος θα μπορεί να εξασφαλίσει:
  1. Κουπόνι αξίας έως 230 ευρώ για να αγοράσει τον βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet netbook ή laptop)
  2. Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ή κινητή) μέχρι 12 ευρώ τον μήνα. Προφανώς το συγκεκριμένο ποσό θα δίδεται ως επιδότηση η οποία θα διαρκεί μέχρι και τις 31/10/2015.
  3. Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής ενημέρωσης κατ’ οίκον μέχρι και 60 ευρώ.

  Το πώς ακριβώς θα μοιραστούν αυτά τα δώρα, προκύπτει από το κείμενο της απόφασης. Τα κυριότερα σημεία είναι τα εξής:

  Ποιοι δικαιούνται παροχών;
  Ποιες δυνατότητες θα έχουν οι δικαιούχοι;
  Ποιος είναι ο προϋπολογισμός του έργου και από πού θα βρεθούν τα λεφτά;
  Ποιες θα είναι οι προδιαγραφές του κάθε «πακέτου» τεχνολογικών υπηρεσιών;
  Πώς θα προχωρήσει η διάθεση των «δώρων»;
  Πώς θα υλοποιηθεί η δράση;
  Ποιοι άλλοι όροι υπάρχουν;  Πηγή: fpress.gr

  0 0


  Μια σειρά από διασημότητες μίλησαν καλύτερα γι αυτό: το εκθείασαν, αστειεύτηκαν μαζί του, προβλημάτισαν, έδωσαν μια άκρως πιπεράτη διάσταση.  Το έφτασαν στα άκρα, γιατί το θέμα είναι πιασάρικο και μια καλή ατάκα για το σεξ, πουλάει όσο και το ίδιο το αντικείμενο. Από τον πάντα καυστικό Γούντι Άλεν, έως τον Αριστοτέλη Ωνάση, την οχτώ φορές παντρεμένη Ζα Ζα Γκαμπόρ και τον φιλόσοφο Διογένη.


  Μερικές από αυτές:

  «Είμαι μια καταπληκτική νοικοκυρά. Κάθε φορά που εγκαταλείπω έναν άντρα κρατάω εγώ το σπίτι του», Ζα Ζα Γκαμπόρ, ηθοποιός
  «Αντί να ξαναπαντρευτώ, θα βρω μια γυναίκα και απλώς θα της δώσω ένα σπίτι», Ροντ Στιούαρτ, τραγουδιστής
  «Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το G-spot είναι στα αυτιά. Όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει το χρόνο του», Ιζαμπέλ Αλιέντε, συγγραφέας
  «Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που διεγείρουν σεξουαλικά, ειδικά τις γυναίκες. Το καλύτερο είναι μια Mercedes-Benz 500SL», Λιν Λαβνέρ, κωμωδός
  «Κόψε το σεξ φίλε. Οδηγεί στα φιλιά και πολύ σύντομα θα πρέπει να τους μιλάς κιόλας», Στιβ Μάρτιν, ηθοποιός
  «Οι μισοί άνθρωποι αυτού του κόσμου δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλει το άλλο μισό!», Τζέιν Όστιν, συγγραφέας
  «Η μεγάλη ερώτηση που δεν μπόρεσα ποτέ να απαντήσω είναι: Τι θέλει μια γυναίκα;», Σίγκμουντ Φρόιντ, ψυχαναλυτής
  «Δεν ξέρω τίποτα για το σεξ. Ήμουν πάντα παντρεμένη!», Ζα Ζα Γκαμπόρ, ηθοποιός
  «Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις», Σάρον Στόουν, ηθοποιός
  «Έχω καθίσει σε περισσότερα πόδια από μια πετσέτα», Μέι Γουέστ
  «Έχω πει ότι μπορώ να κάνω έρωτα επί οχτώ ώρες. Αυτό που δεν είπα είναι ότι σε αυτές τις οχτώ ώρες περιλαμβάνονται τέσσερις ώρες παρακάλια και μετά δείπνο και μια ταινία», Στινγκ, τραγουδιστής
  «Κάθε βράδυ κάνω έρωτα με 25.000 ανθρώπους στη σκηνή, μετά όμως γυρίζω σπίτι μόνη», Τζάνις Τζόπλιν, τραγουδίστρια
  «Ο εραστής πάντα σκέφτεται πρώτα την ερωμένη του και μετά τον εαυτό του. Ένας σύζυγος κάνει το αντίθετο», Ονορέ Ντε Μπαλζάκ, συγγραφέας
  «Το να παντρευτείς για το σεξ είναι σαν να αγοράζεις ένα Boeing 747 για τα δωρεάν φυστίκια», Τζεφ Φόξγουορθι Αμερικάνος κωμικός
  «Στην Αμερική το σεξ είναι εμμονή. Σε άλλα μέρη του κόσμου είναι γεγονός», Μάρλεν Ντίτριχ, ηθοποιός
  «Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...», Γούντι Άλεν
  «Ο Θεός έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια, αλλά αίμα αρκετό για να λειτουργεί μόνο ένα κάθε φορά», Ρόμπιν Γουίλιαμς, ηθοποιός
  «Τα προφυλακτικά δε σου σώζουν πάντα την ζωή. Ενας φίλος μου φορούσε, και τον χτύπησε λεωφορείο», Ρόμπερτ Ρούμπιν, Αμερικανός οικονομολόγος
  «Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ επί χρήμασι και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως ότι το τζάμπα σεξ κοστίζει συνήθως πολύ περισσότερα», Μπρένταν Φράνσις, Αμερικανός Συγγραφέας
  «Το σεξ μετά τα 90 είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγκο αντί με στέκα», Καμίλ Πάγκλ, Αμερικανίδα συγγραφέας
  «Μια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι θερμή και στα 40 είναι καυτή», Τζίνα Λολομπριτζίντα, ηθοποιός
  «Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ'έναν άντρα, είναι 3,95 σεντ το λεπτό», Σίβεν Ράιτ, Αμερικανός ηθοποιός
  «Η μεγαλύτερη δύναμη του πολιτισμού δεν είναι η θρησκεία, αλλά το σεξ», Χιου Χέφνερ, εκδότης του Playboy
  «Ποτέ δεν κατάλαβα την προτροπή "την υπογραφή σου και το κάτω κεφάλι σου να προσέχεις που τα βάζεις". Έτσι χάνεις σίγουρα και στις δουλειές και στη ζωή», Αριστοτέλης Ωνάσης

  0 0


  Καλησπέρα σας. Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι εδώ σε ένα ακόμα Τηλεκοντρόλ. Πάμε αμέσως στα θέματα μας.

  Όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που θα βγει από το β μισό φέτος θα εξαρτηθεί από το εάν θα πάμε σε εκλογές η όχι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM η εκπομπή που παγώνει στον ΑΝΤ1 είναι οι Ήρωες , καθώς ήδη αποφασίστηκε να βγει τελικά την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

  Αυτή την στιγμή  που μιλάμε το μόνο νέο πρόγραμμα που τρέχει ο ΑΝΤ1 είναι το THE VOICE που ήδη ξεκίνησαν τα πολύωρα γυρίσματα του. Η πρεμιέρα αναμένεται προς το τέλος Ιανουαρίου, ωστόσο αν γίνουν εκλογές η πρεμιέρα θα μεταφερθεί για το πρώτο 10ημερο του Φλεβάρη.

  Το Σεπτέμβριο του 2015 θα βγει τελικά το πετυχημένο show του ΑΝΤ1Your face sound familiar 3. Ο ΑΝΤ1 πέρα το ότι θέλει να το ξεκουράσει λίγο βλέποντας ότι το DWTS κατεδαφίζεται, ένας από τους κυριότερους λόγους είναι οι εκλογές…

  Δεν έχει συγχωρέσει ακόμα την Φαιη και τον Γιώργο η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πήγαν στον ΑΝΤ1. Δεν εξηγείται το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά η παρουσιάστρια γύρισε την πλάτη στον ΑΝΤ1 και στους παρουσιαστές του πρωινού προγράμματος μιας και την Δευτέρα εμφανίστηκε στο Mega με μια.  Την περασμένη τηλεοπτική χρονιά η Σταματινα δέχτηκε πρόταση να πάει στην εκπομπή ωστόσο έκανε την επιλογή να πάει στον Κωστοπουλο.

  Αν και σίγουρα θα διαβάσατε ότι η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στην τηλεόραση μεσα από την συχνότητα του MEGA γελάστε. Ναι η παρουσιάστρια έκανε μια πρόταση στο καναλι που ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM δεν ικανοποίησε και πολύ το κανάλι. Για την ώρα δεν υπάρχει καν στα σχέδια του καναλιού. Εδω κοντεύει να παγώσει αυτό που είναι να κάνει ο Σεφερλής..

  Από την άλλη η επίσημη θέση του MEGA για την Ζέτα Μακρυπούλια  και τα show που ακούστηκε ότι θα παρουσιάζει είναι πως «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»…Θα τα δούμε όλος τυχαίως σε κάποιο από τα πολύ φιλικά προσκείμενα στο MEGA περιοδικά-σιτε (μάλλον του ομίλου). Δεν το έχουν πάρει ακόμα το μήνυμα ότι έτσι στήριξη δεν θα έχουν από κανέναν.


  Μιλούσα πριν λίγες ημέρες με γνωστή δημοσιογράφο που ασχολείται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ   για το αν μπορεί να συνεννοηθεί με το MEGA και μου απάντησε το κορυφαίο : Δεν μιλάω με το MEGA  γιατί ποτέ δεν βγάζω άκρη, μιλάω με ανθρώπους του καναλιού μέσα από εκπομπές… Δεν θα το έγραφα αυτό αλλά ήθελα όλοι εσείς που διαβάζεται τα site και το TVNEA.COM,  να ξέρετε ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς για το τι διαβάζεται και από ποια κανάλια (κυρίως για τα αποκλειστικά ρεπορτάζ).

  Για παράδειγμα ο ALPHA,ANT1, STAR έχουν εκπληκτική επικοινωνία με όλα τα μέσα για ότι τους ζητηθούν από εμάς. Αυτός που θα σε στηρίξει, θα τον στηρίξεις.  Ότι λάβεις θα πάρεις. Αυτό μόνο και κλείνω εδώ.

  Αυτά για σήμερα , ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM.


  0 0


  Είναι γνωστό ότι το  ¨Your face sounds familiar¨ δεν θα βγει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν,αφού θέλουν να το ξεκουράσουν για τον Οκτώβριο του 2015.Βέβαια στον Ant1 ετοιμάζει ένα πάρα πολύ γερό πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με νέα προγράμματα(αν βέβαια δεν γίνουν εκλογές).

  Σύμφωνα με την εκπομπή ¨Με το καλημέρα σας¨ και την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζουν ένα νέο reality,το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Λέγεται ¨Google box¨ και το concept θέλει να υπάρχουν 4 με 5 νοικοκυριά σε κάθε επεισόδια,στα οποία θα σχολιάζουν τα προγράμματα της τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης αυτών.Κάθονται λοιπόν τα ζευγάρια στον καναπέ του σπιτιού τους,βλέπουν τηλεόραση και σχολιάζουν.Άλλοτε τσακώνονται,άλλοτε συμφωνούν,άλλοτε πεθαίνουν από τα γέλια.

  Είναι ένα πρόγραμμα που έχει πάρα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα,αφού και οι ίδιοι οι άνθρωποι περνούν από διάφορες φάσεις.Μέσα από το σχολιασμό των εκπομπών,αναδεικνύονται προσωπικές ζωές και χαρακτήρες των διαγωνιζομένων και εκεί έγκειται το reality στοιχείο.

  Από τα νοικοκυριά αυτά βγαίνει ένας κινητής,το σπίτι το οποίο θα κερδίσει τις εντυπώσεις περισσότερο από κάθε άλλο.Παράλληλα αξίζει να διευκρινιστεί ότι δεν θα παρακολουθούν εκπομπές μόνο του Ant1,αλλά ολόκληρης της ελληνικής τηλεόρασης.Επιπλέον να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος παρουσιαστής,αλλά αφηγητής(με τον ίδιο τρόπο με το ¨Κάτι ψήνεται).Τέλος είναι δεδομένο πως το concept είναι αρκετά φθηνό και για αυτό προτιμάται από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

  Όσο για το πότε θα το δούμε,μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται η πρεμιέρα.

  Εν κατακλείδι,στον Ant1 σιγά σιγά ανοίγουν τα χαρτιά τους και ταράζουν τους αντιπάλους τους,που μετά την είδηση ότι δεν θα βγει το ¨Y.F.S.F¨ χαμογέλασαν.Παράλληλα ετοιμάζονται και δύο νέες σειρές,η οποία μάλιστα είναι διασκευή από σειράς στο εξωτερικό.Όλα αυτά βέβαια με το δεδομένο ότι δεν θα γίνουν εκλογές.

  0 0


  Το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν δεν απέφερε στο κανάλι της Μεσογείων τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης , καθώς, εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές που βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα στην prime-time ζώνη δεν τράβηξαν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

  Τα χαμηλά νούμερα των σειρών είναι κάτι που προβληματίζει τους υπεύθυνους του καναλιού, καθώς το Mega, είναι ένα κανάλι που είχε παράδοση στη μυθοπλασία, με σειρές που έχουν σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης και προβάλλονται σε επανάληψη ξανά και ξανά, σημειώνοντας εξίσου υψηλά νούμερα.

  Οι φετινές  χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης λοιπόν, δεν αφήνουν περιθώριο στους υπεύθυνους του καναλιού από το να ελπίζουν πλέον, στα δυνατά χαρτιά τους, δηλαδή το ήδη δοκιμασμένο και πολύ επιτυχημένο “Κάτω Παρτάλι” και την Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη.

  Οι δυο  σειρές, θα ξεκινήσουν μετά τις 10 Ιανουαρίου και το κανάλι βασίζεται σε αυτές , ώστε να καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά και να ανεβάσει τα μέχρι τώρα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.
  zappit.gr

  0 0


  Το μήλον της έριδος ανάμεσα στα ιδιωτικά κανάλια απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα θα γίνει αυτό το χειμώνα η Ζέτα Μακρυπούλια. Και αυτό γιατί; Γιατί όπως ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό, πολλοί είναι εκείνοι που... καραδοκούν στη γωνία, έτσι ώστε μόλις τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση.

  Και η ευκαιρία αυτή δεν είναι άλλη από την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά στα πόδια τους, αν και εφόσον οι συζητήσεις της Ζέτας με το Mega ναυαγήσουν, ενόψει νέας χρονιάς.

  Βλέπετε, είναι ακόμα ρευστό το τι θα γίνει ανάμεσα στη λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιό και στο Μεγάλο Κανάλι, σε ότι έχει να κάνει με την συνεργασία τους και με το νέο σόου που έχουν στα σκαριά για Γενάρη-Φλεβάρη.

  Το κανάλι ,λοιπόν, εκείνο που ενδιαφέρεται για την Ζέτα είναι το νεοσύστατο και πάντα ανήσυχο - απ ΄ότι αποδεικνύεται τουλάχιστον - "Epsilon", το οποίο και σου λέει ενδιαφέρεται για εκείνη σε περίπτωση που το τηλε-συνοικέσιο με το Mega "παγώσει"!

  Φυσικά, εννοείται πως η Ζέτα θα ήταν για ΄κείνους η τέλεια παρουσιάστρια στην εκδήλωση για την φετινή ανάδειξη της Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς 2015.
  tlife.gr

  0 0  Ο Σταμάτης Κραουνάκηςγυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» με την Σοφία Τσίπα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 16:00στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο σπουδαίος δημιουργός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης κι ένα ταξίδι στη μουσική, την ποίηση και τα τραγούδια του που άφησαν εποχή. 

  Ο αγαπημένος συνθέτης του κοινού, αποσαφηνίζει τις δηλώσεις του για τη Βόρεια Ελλάδα που προκάλεσαν αντιδράσεις, τη σχέση του με το ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, αλλά και το πόσο του στοιχίζει η δημόσια έκφραση της γνώμης του. 

  Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, σχολιάζει τη διαφορετικότητα και την ομοφοβία στην Ελληνική κοινωνία, τα τάλεντ-σόου που αναδεικνύουν νέους καλλιτέχνες και γιατί διαφωνεί με τα τάλεντ σόου για παιδιά. 

  Αναφέρεται στη σάτιρα του Άδωνη Γεωργιάδη και την περίφημη selfie, τις ετερόκλιτες συνεργασίες του αλλά και τη μοναδική συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κουβέντες από καρδιάς και πολύ τραγούδι ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Καλεσμένη έκπληξη η Γωγώ Τσαμπά.

  0 0


  Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση -κι επίσημα, πια- του Τζώνη Καλημέρη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης του Alpha, ο Πρόεδρος του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς, ανακοίνωσε κι επίσημα τις εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας, το απόγευμα της Τετάρτης.
  Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση:
  «Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τον ALPHA με τις υψηλότερες αποδόσεις στην ιστορία του.Η καινούρια “εποχή” για το κανάλι, η οποία σχεδιάστηκε την άνοιξη του ’13 και υλοποιήθηκε από την περσινή σεζόν με επιτυχία, οφείλεται στην ικανότητα, το ζήλο που όλοι επιδεικνύετε καθημερινά, αλλά και στην άριστη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων του ALPHA. Στο πλαίσιο της ανοδικής πορείας του, η Διοίκηση του ALPHA, ανακοινώνει τη διεύρυνση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή της PLUS PRODUCTIONS Κώστα Σούσουλα με επιπλέον αρμοδιότητες Γενικού Διευθυντή της τηλεόρασης του ALPHA, ως επιστέγασμα της καλής απόδοσής του.
  Δίπλα στον Κώστα Σούσουλα, σε ακόμη πιο στενή συνεργασία θα βρίσκεται ο Διευθυντής Προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, ο Διευθυντής Ειδήσεων, Βασίλης Παπαδρόσος και οι υπόλοιπες Διευθύνσεις του καναλιού των οποίων η συμβολή είναι εξίσου σημαντική, στοχεύοντας στη διατήρηση της ανοδικής μας πορείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες του καναλιού οι οποίοι αποτελούν και τη δύναμή του».

older | 1 | .... | 611 | 612 | (Page 613) | 614 | 615 | .... | 636 | newer